Vakantiehuis Fiskerman op Schiermonnikoog

max. 16 personen

De Fiskerman is een fijne plek om samen te zijn met gewenste privacy.
Er is een ruime, gezellige woonkamer en een horecakeuken,  waar prof en hobbychefs zich kunnen uitleven zonder de rest van de groep te storen. Ideaal in geval van trainingen en cursussen. Er staat een 6-pits fornuis met oven en een vaatwasser.

Boven bevinden zich 7 twee-persoons slaapkamers. Zes daarvan beschikken over boxspringbedden en omdat kinderen in gezelschappen  een stapelbed het einde vinden, staat in de kleinste slaapkamer een stapelbed. Uiteraard is het onderste bed ook gewoon als “enkel” bed te gebruiken omdat er fijne, degelijke matrassen in liggen. Op de begane grond bevindt zich nog een twee-persoons slaapkamer met boxspringbedden èn met eigen douche en toilet.

Het sanitair boven bestaat uit 6 wasbakken, 4 douches en 2 toiletten. Beneden zijn 3 toiletten en een urinoir.

Buiten is een ruim terras met buitenmeubilair en aansluitend een gazon waarop spelen kunnen worden gedaan en waar voor de jongsten een speeltuintje staat. Voor balspelen is er een speelveld met daarop twee goals.

Door de inrichting en ligging van het huis hebben we ervaren dat de Fiskerman niet geschikt is voor bijvoorbeeld  groepen studenten of voetballers. Er is plek voor max. 16 personen.

 We werken met een borgsom die binnen 14 dagen na vertrek terug wordt betaald als het huis schoon en zonder schade is achtergelaten.

Wil je boeken of zien wat de totale kosten zijn? Dan kun je de gewenste periode invoeren in het reserveringsysteem.  Het systeem berekent de toeristenbelasting en de huur van bedlinnen op basis van het ingevoerde aantal personen.  Je hoeft zelf niet de optie “bedlinnen” aan te vinken, dit wordt automatisch mee berekend. Dat geldt niet voor de huur van handdoeken. 

Kom je er niet uit? Dan mag je natuurlijk altijd bellen, appen of mailen. Dat is ook het geval als je nog andere vragen hebt voordat je wilt gaan boeken of nadat je geboekt hebt. 

Is de groep groter dan 16 maar kleiner dan 28?
Kijk dan of de gewenste periode nog vrij is bij “Fiskerman + Straunstrúnder”.

Wil je reserveren?

Via de RESERVEREN-knop hieronder kun je zien of de gewenste periode beschikbaar is en wat de totale kosten zijn. Vervolgens kun je reserveren.