Vakantiehuis Fiskerman + Straunstrúnder op Schiermonnikoog

max. 27 personen

Als je met een groep tussen de 16 en 27 personen wilt komen kun je de Fiskerman en de Straunstrúnder samen huren.
Uiteraard is dit ook een mogelijkheid als je met minder mensen wilt komen maar iedereen een eigen slaapkamer wilt bieden.

Het is een uitgelezen mogelijkheid om samen te zijn op een fijne plek met gewenste privacy.

Jullie hebben veel ruimte tot je beschikking met o.a. twee woonkamers, twee keukens, waaronder een horecakeuken, 14 slaapkamers, zes douches etc. Voor de verdeling en meer informatie kun je bij de Fiskerman en bij de Straunstrúnder kijken.

Buiten is een ruim terras met buitenmeubilair en aansluitend een gazon waarop spelen kunnen worden gedaan en waar voor de jongsten een speeltuintje staat. Voor balspelen is er een speelveld met daarop twee goals.

Door de inrichting en ligging van het huis hebben we ervaren dat deze huizen niet geschikt zijn voor bijvoorbeeld  groepen studenten of voetballers.

 We werken met een borgsom die binnen 14 dagen na vertrek terug wordt betaald als het huis schoon en zonder schade is achtergelaten.

Wil je boeken of zien wat de totale kosten zijn? Dan kun je de gewenste periode invoeren in het reserveringsysteem.  Het systeem berekent de toeristenbelasting en de huur van bedlinnen op basis van het ingevoerde aantal personen.  Je hoeft zelf niet de optie “bedlinnen” aan te vinken, dit wordt automatisch mee berekend. Dat geldt niet voor de huur van handdoeken.  

Kom je er niet uit? Dan mag je natuurlijk altijd bellen, appen of mailen. Dat is ook het geval als je nog andere vragen hebt voordat je wilt gaan boeken of nadat je geboekt hebt.

Wil je reserveren?

Via de RESERVEREN-knop hieronder kun je zien of de gewenste periode beschikbaar is en wat de totale kosten zijn. Vervolgens kun je reserveren.