Boerencamping op Schiermonnikoog

De boerencamping is gescheiden van erf en weiland door gebouwen en een boomsingel. Op de camping heerst een gemoedelijke sfeer waar rust en gezelligheid goed samen gaan.

De totale oppervlakte van de camping is ca. 2000 m2. In de zomer is er plaats voor 10 tenten. De camping is van mei tot oktober geopend. Helaas geldt dat niet voor het voorjaar van 2023, want dan wordt het campingsanitair vernieuwd.

Back to basic maar met nette sanitaire voorzieningen. Geen luxe, geen entertainment en geen plekken met stroom (wel stroom in het campinggebouw waar je bijvoorbeeld je telefoon kunt opladen). 

 Voor wie niet te veel mee wil nemen op vakantie is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van een keukentje dat ingericht is met koelkasten en een gaskookplaat. Ook pannen zijn aanwezig. Per periode kunnen slechts een aantal mensen van de keuken gebruik maken, dus is het nodig dit te reserveren. Voor het gebruik van de sleutel betaal je € 3,00 p.n. en deze periode loopt gelijk aan de periode van het verblijf.

Tarief camping: 

 Per persoon betaal je ongeacht je leeftijd € 10,00 p.n. De toeristenbelasting voor 2023 bedraagt  € 1,89 p.p.p.n.

*Omdat we maar een beperkt aantal tenten kwijt kunnen op het veld geldt dat je in de bouwvak voor dit tarief een tent kunt meebrengen die past bij het aantal mensen die in de tent slapen + 1. Voor drie persoon kun je voor dit tarief een 4-persoons tent neerzetten. Als je met twee personen in een 4-persons tent wilt slapen betaal je een toeslag p.n. (van € 5,00). Dit dient van te voren aangegeven te worden.

 Op de camping zijn huisdieren in beperkte mate en uitsluitend na overleg toegestaan a € 2,50 p.n. Er is geen mogelijkheid voor elektrische aansluiting.   Tuinstoelen en tafels zijn aanwezig en vrij te gebruiken door de campinggasten. Dat geldt ook voor Wifi.