Boerencamping op Schiermonnikoog

De mini-camping is gescheiden van erf en weiland door gebouwen en een boomsingel. Op de camping heerst een gemoedelijke sfeer waar rust en gezelligheid goed samen gaan.

De totale oppervlakte van de camping is ca. 2000 m2. In de zomer is er plaats voor 10 tenten. De camping is van mei tot oktober geopend. Er zijn eenvoudige faciliteiten die dagelijks worden schoon gemaakt: 2 douches en 2 toiletten. Voor een euro kun je ca. 10 minuten douchen.

Voor wie niet te veel mee wil nemen op vakantie is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van een keukentje dat ingericht is met koelkasten en een gaskookplaat. Ook pannen zijn aanwezig. Per periode kunnen slechts een aantal mensen van de keuken gebruik maken, dus is het nodig dit te reserveren

Op de camping zijn huisdieren in beperkte mate en uitsluitend na overleg toegestaan a € 2,50 p.n. Er is geen mogelijkheid voor elektrische aansluiting.   Tuinstoelen en tafels zijn aanwezig en vrij te gebruiken door de campinggasten. Dat geldt ook voor Wifi.

Tarieven, beschikbaarheid en reserveren

 Het nachttarief is € 3,50 per tent en € 6,50 per persoon.

De toeristenbelasting a € 1,69 p.p.p.n.

De tent moet passen bij het aantal personen waarmee je komt, eventueel + 1. Kom je alleen, dan kun je max. een 2-persoons tent meebrengen voor het tenttarief (€ 3,50,) , kom je met z’n vieren dan kun je max. een 5-persoons tent meebrengen. Wil je een grotere tent meebrengen, dan geldt een toeslag van € 3,50 p.n.

Tijdens de zomervakantie hebben we twee  fijne, ruime 2-3-persoons tenten staan voorzien van luchtbedden. Tent 1 wordt verhuurd aan max. 2 volwassenen en één kind tot 12 jaar. De huurprijs incl. 2 personen  is € 30,00 p.n. +  de toeristenbelasting a € 1,69 p.p.p.n.  Zijn jullie met z’n drieën (waaronder 1 kind t/m 12 jaar), dan is  de huurprijs € 40,00 p.n. +  de toeristenbelasting a € 1,69 p.p.p.n. Tent 2 wordt verhuurd aan max. 2 personen. De huurprijs incl. 2 personen  is € 30,00 p.n. +  de toeristenbelasting a € 1,69 p.p.p.n.  Reserveren kan vanaf 2 nachten.

Voor een foto kun je ons mailen. De min. huurperiode is 2 nachten.

Aangezien we de camping kleinschalig willen houden om de rust zo goed mogelijk te garanderen is het raadzaam vroegtijdig te reserveren.

Wilt u reserveren?

Stuur gerust uw aanvraag wij laten zo snel mogelijk weten of uw gewenste periode beschikbaar is.