Boerencamping op Schiermonnikoog

8De mini-camping is gescheiden van erf en weiland door gebouwen en een boomsingel. Op de camping heerst een gemoedelijke sfeer waar rust en gezelligheid goed samen gaan.

De totale oppervlakte van de camping is ca. 2000 m2. In de zomer is er plaats voor 10 tenten. De camping is van mei tot oktober geopend. Er zijn eenvoudige faciliteiten die dagelijks worden schoon gemaakt: 2 douches en 2 toiletten. Voor een euro kun je ca. 10 minuten douchen.

Voor wie niet te veel mee wil nemen op vakantie is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van een keukentje dat ingericht is met koelkasten en een gaskookplaat. Ook pannen zijn aanwezig. Per periode kunnen slechts een aantal mensen van de keuken gebruik maken, dus is het nodig dit te reserveren.

 Per persoon betaal je € 8,50 p.n. De toeristenbelasting voor 2022 bedraagt            € 1,86 p.p.p.n.

*In de bouwvak geldt dat je voor dit tarief een tent kunt meebrengen die past bij het aantal mensen die in de tent slapen + 1. Voor drie persoon kun je voor dit tarief een 4-persoons tent neerzetten. Als je met twee personen in een 4-persons tent wilt slapen betaal je een toeslag p.n. (van € 5,00).

 Op de camping zijn huisdieren in beperkte mate en uitsluitend na overleg toegestaan a € 2,50 p.n. Er is geen mogelijkheid voor elektrische aansluiting.   Tuinstoelen en tafels zijn aanwezig en vrij te gebruiken door de campinggasten. Dat geldt ook voor Wifi.