Even weg van al die hectiek op het vaste land. Eerst met de boot, dan verder met de fiets. Genieten van al dat moois hier : de luchten, de wind, de zee, de duinen, het strand, de zon en de dieren. Hier vergeet je de tijd en kom je tot jezelf. Huisje Henny stond alweer op mij te wachten. Verder werd ik verwelkomd door het geblaat van de schapen en de lammetjes, het geloei van de koeien en het gefluit van de vogeltjes. Huisje Henny is een sfeervol huisje met een gezellig houtkacheltje, maar deze hoefde ik dit keer niet aan te steken. Na lange wandelingen en gestruin door de duinen, viel ik heerlijk in slaap in één van de knusse bedstedes. De volgende ochtenden zat ik bij de narcissen in het zonnetje te genieten van mijn kopje thee en een kakelvers eitje van één van de kippen. Wat wil een mens nog meer. Willem en Tessa, bedankt voor alle gastvrijheid en tot ziens.  Groetjes, Arda. April 2015