Groepsaccommodatie Straunstrúnder op Schiermonnikoog

Geschikt voor max. 22 personen.

Let op: Onderstaande informatie heeft betrekking op reserveringen tot einde 2023. Voor reserveringen vanaf 1 januari 2024 kijk je bij groepsaccommodaties –> vakantiehuizen of via deze link:

https://vakantieboerderij-springfield.nl/groepsaccommodaties-schiermonnikoog/#vakantiehuizen

Springfield heeft 2 nieuwe groepsaccommodaties. Zeer geschikte accommodaties voor een verblijf met familie, collega’s of vrienden. Ook scholen en nette, rustige groepen studenten zijn welkom.

De accommodatie voor max. 22 personen beschikt over een verblijfsruimte, een open keuken en slaapkamers voor 4 en 5 personen. De meeste bedden zijn stapelbedden, maar er zijn ook enkele 1-persoons bedden. 

De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, m.u.v. een tweepersoons slaapkamer met eigen douche en toilet. Deze bevindt zich beneden.

Van de slaapkamer beneden kun je gebruik maken als je met meer dan 18 personen bent of geen trappen kunt lopen. In andere gevallen kun je de slaapkamer beneden bij huren. De kosten hangen af van de periode.

Het groepshuis heeft een groot terras op het zuiden. Tevens is een speelveld met goals aanwezig. Er is een open en dus gratis wifi verbinding. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Optioneel kan gehuurd worden

  • Bedlinnen én dekbed a € 9,50 (uitsluitend als set)
  • Handdoeken a € 4,00 per set
  • Vaatwasser a € 15,00 per 3 dagen ( 2 nachten)

 Als je vragen hebt  kun je ons mailen, bellen of appen. Ook proberen we onze gasten op de hoogte te houden via onze Facebookpagina.

Wilt u reserveren?

Stuur gerust uw aanvraag wij laten zo snel mogelijk weten of uw gewenste periode beschikbaar is.